Меню

Ефективна психодіагностика – кращий психолог Наталія Мариняк


Щасливе, наповнене позитивними емоціями життя, фізичне здоров’я – досягти цього прагне кожна людина. Але щоденне подолання страхів, перебування в стані постійного розумового напруження, негативне оточення, проблеми в стосунках близькими накладають відповідний відбиток на якість життя. Це стає причиною підвищеної дратівливості, агресії, безсоння, призводить до погіршення психічного, фізичного здоров’я.

Не кожна людина володіє навичками управління своїми негативними емоціями, агресією, дратівливістю, і може самостійно розібратися у своїх думках, причинах негараздів, прийняти правильне рішення, щоб вибратися з цього стану. Це призводить до страждань, тривалих стресів, депресій, позбутися яких стає з кожним днем ​​важче. Психолог Львів – єдиний і правильний варіант вирішення таких проблем.

Професійна допомога психолога Наталії Мариняк

Пропонуємо скористатися послугами професіонала, який допоможе повернутися до нормального життя, поліпшити його якість, наповнити радістю і сенсом. Рекомендуємо кращого психолога у Львові – Наталію Мариняк. Це висококваліфікований фахівець, який використовує в роботі з клієнтами спеціальну методику психодіагностики, що дозволяє ще на етапі попереднього спілкування з клієнтом виявити причини його негативного стану, визначити кроки з надання йому необхідної, і головне – правильної допомоги.

Кращий психолог (Львів) Наталія Мариняк користується заслуженим авторитетом як професіонал серед колег, так і серед клієнтів, яким вона допомогла відновити психічне здоров’я, налагодити відносини з близькими, позбутися страхів, агресії та інших негативних станів. У своїй роботі приватний психолог Львів використовує науково обґрунтовані валідні методики психодіагностики, спеціальні тести з високою вірогідністю.

Рекомендуємо Наталію Мариняк як фахівця, який глибоко переймається проблемами клієнта, ґрунтовно вивчає його стан, допомагає впоратися з перешкодами, які заважають людині відновити своє психічне здоров’я. З упевненістю можемо сказати, що використовувана нею методика є ефективною в 99% випадків. Це підтверджується численними відгуками вдячних клієнтів, які зверталися з різними проблемами психологічного характеру, і з її допомогою повністю їх позбулися.

Коли необхідна консультація психолога-психодіагноста

Послуги практикуючого психолога у Львові будуть корисними для людей, які хочуть позбутися:

  • депресії, емоційних розладів;
  • безпричинного занепокоєння, страху, частих і сильних нападів тривожності;
  • панічних атак;
  • скутості, замкнутості, моральних, матеріальних блокувань;
  • образ, підвищеної дратівливості, злості;
  • ревнощів по відношенню до партнера;
  • безсоння, викликаного нестабільним емоційним станом;
  • посттравматичного синдрому;
  • проблем у відносинах з близькими людьми, дитиною, колегами по роботі;
  • раптових перепадів в настрої;
  • перебування в стресовому стані, і багатьох інших проблем психологічного характеру.

Особливості роботи Наталії Мариняк

Перший етап роботи, яку проводить психолог Львів з клієнтом – збір вичерпної інформації про людину, її проблеми, тривоги, страхи. Для цього в телефонному режимі психолог (Львів) онлайн спілкується з респондентом, консультує його, визначає напрямок, в якому потрібно з ним працювати.

На другому етапі після часткової оплати клієнтом першого сеансу проводиться попереднє тестування респондента, який отримує на свою електронну пошту спеціальний тест, проходить його, і надсилає назад на обробку.

На третьому етапі психолог (Львів) ретельно опрацьовує отриману інформацію, визначає варіанти надання допомоги у вирішенні питань, які турбують клієнта. Після цього домовляється з ним про першу зустріч, або онлайн консультації, і приступає безпосередньо до спільної роботи над проблемою.

У чому переваги приватного психолога Наталії Мариняк

Вигода для клієнта від такого формату спілкування з фахівцем полягає в тому, що йому не потрібно витрачати багато грошей на кілька сеансів, щоб визначити, що з ним не так. Уже на першій консультації в офісі (онлайн), яку проводить приватний психолог у Львові Наталія Мариняк, людина отримує повну інтерпретацію результатів тестування, дізнається про свій стан в динаміці, про існуючу проблему, тривожність, агресію, інші психологічні відхилення, виявлені в результаті тестування, і під час попереднього спілкування по телефону. Це дозволяє приступити до усунення причин, поліпшення свого психологічного стану відразу на першому сеансі.

Професійний психолог Львів надасть відвідувачеві первинні рекомендації, спільно з ним встановить цілі, яких потрібно досягти в процесі надання психологічної допомоги, підбере прийнятні варіанти подальшої роботи з виявленою проблематикою.

Психолог Львів Наталія Мариняк:

  • глибоко вникає в суть проблеми;
  • аналізує глибинні причини їх виникнення;
  • допомагає респонденту самостійно їх усвідомити та зрозуміти;
  • підштовхує до пошуку правильних рішень.

Варіанти роботи з клієнтом

Після ретельного розбору результатів тестування респондента приватний психолог у Львові Наталія Мариняк вибирає один з двох варіантів подальшої роботи:

  • продовжує працювати з ним самостійно, якщо виявлена ​​проблема лежить в межах її компетенції;
  • порекомендує хорошого психолога більш вузького профілю, який спеціалізується в потрібному напрямку (сімейний, дитячий психолог у Львові та ін.).

Щоб скористатися послугами професіонала, психолога (Львів) недорого, потрібно зробити всього лише кілька простих кроків:

  1. Внести часткову оплату за один сеанс.
  2. Отримати бланки тестів на електронну пошту або месенджер.
  3. Дати відповіді на тестові питання, відправити їх в листі або у вигляді фото на електронну пошту або в месенджер психолога.
  4. Домовитися про зустріч у психолога, або отримати консультацію онлайн після повної оплати сеансу.

Що ви отримаєте в результаті спілкування з психологом Наталією Мариняк:

  • підтримку кваліфікованого, досвідченого фахівця;
  • професійну психодіагностику валідними методиками;
  • первинну консультацію та інтерпретацію пройдених тестів;
  • почнете вирішувати свою проблему вже на першому сеансі;
  • позбудетеся страхів, нервозності, налагодите відносини в родині, на роботі, зможете наповнити життя позитивними емоціями.

Рекомендуємо всім новим клієнтам до початку роботи з психологом у Львові, вартість послуг якого невисока, скористатися можливістю проведення психодіагностики. Запевняємо, що підхід, який успішно застосовує Наталія Мариняк на практиці, дійсно показує позитивні результати, дозволяє економити гроші на сеансах психолога у Львові по локалізації проблеми – робота над її вирішенням починається відразу після проведення психодіагностики. Звертайтеся до кращого психолога у Львові, ціна послуг якого становить 750 грн за один сеанс.

Записуйтеся на консультацію до приватного психолога (Львів) Наталії Мариняк по телефону – 0964158839.

Досвідчений психолог Львів допоможе швидше відновити емоційний стан без великої кількості тривалих, безрезультатних і дорогих сеансів діагностики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

© 2012 - 2024 Поліграф Центр Львів · Копіювання матеріалів сайту без дозволу заборонено